Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 35 prej 35
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    amerika e ka ne terezi dhe e di shume mire perse e ben viziten (i sherben interesave te veta).
    por ne po flasin per veten tone, se ku konkretisht sherbeu kjo vizite.
    Eshte edhe nje mbeshtetje e e mireseardhur per demokrateve apo forcat pro-perendimore ne Shqiperi...
    Demokrat dhe pro-perendimor nuk nenkupton PDSH-ne, anetaret e saj dhe cfaredo partie qe e quan veten demokratike, por cdo parti organizate, anetare partie apo organizate dhe individ me orientim demokratik dhe perendimor.

Gjithashtu mund te kuptohet edhe sinjal per te gjithe armiqte e Shqiperise dhe shqipetareve se mund te ballafaqohen edhe me SHBA-te nese prekin interesat e tyre ne Shqiperi dhe ne rajon.

Cmimi qe e paguan Shqiperia resp. e paguajne shqipetaret per kete mbeshtetje eshte heqja dore nga nje pjese e sovranitetit dhe interesave apo ambicjeve te caktuara kombetare. D.m.th. Pa pajtim paraprak me SHBA-te nuk guxon te ndermerret asnje veprim i madh politik etj...

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Eshte edhe nje mbeshtetje e e mireseardhur per demokrateve apo forcat pro-perendimore ne Shqiperi...
    Demokrat dhe pro-perendimor nuk nenkupton PDSH-ne, anetaret e saj dhe cfaredo partie qe e quan veten demokratike, por cdo parti organizate, anetare partie apo organizate dhe individ me orientim demokratik dhe perendimor.

Gjithashtu mund te kuptohet edhe sinjal per te gjithe armiqte e Shqiperise dhe shqipetareve se mund te ballafaqohen edhe me SHBA-te nese prekin interesat e tyre ne Shqiperi dhe ne rajon.

Cmimi qe e paguan Shqiperia resp. e paguajne shqipetaret per kete mbeshtetje eshte heqja dore nga nje pjese e sovranitetit dhe interesave apo ambicjeve te caktuara kombetare. D.m.th. Pa pajtim paraprak me SHBA-te nuk guxon te ndermerret asnje veprim i madh politik etj...

po te shohesh perdite armiq te jashtem dhe te brendshem, edhe viziten do ta shohesh si takim kunder armiqve.

Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    perse valle nuk beri sekretarja Klinton nje konference shtypi, as me presidentin, as me kryeministrin, as me kerrkend??

nga ana tjeter, ajo beri nje "leksion" demokracie dhe udheheqesie per te gjithe ne parlament ... dhe jashte parlamentit ...

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    po te shohesh perdite armiq te jashtem dhe te brendshem, edhe viziten do ta shohesh si takim kunder armiqve.

Zevendeso termin me konkurrent apo rival te pandershem, nese nuk t'pelqen termi armik...
    Ajo qe e thashe une per armiqte (real dhe potencial) te Shqiperise dhe shqipetareve, te cilet sipas teje ekzistojne vetem ne fantazi, eshte vetem nje sinjal i mundshem.

Ka edhe disa sinjale dhe efekte tjera anesore te vizites dhe deklaratave te nje perfaqesuesje kaq te larte te superfuqise se botes...

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Zevendeso termin me konkurrent apo rival te pandershem, nese nuk t'pelqen termi armik...
    Ajo qe e thashe une per armiqte (real dhe potencial) te Shqiperise dhe shqipetareve, te cilet sipas teje ekzistojne vetem ne fantazi, eshte vetem nje sinjal i mundshem.

Ka edhe disa sinjale dhe efekte tjera anesore te vizites dhe deklaratave te nje perfaqesuesje kaq te larte te superfuqise se botes...
    nuk ka asnje sinjal tjeter paralel apo konspirativ, vizita e klinton kishte vetem nje qellim, dergimin e mesazhit mbi mos-ndarjen e kosoves.
    sepse ka nja 2 vjet qe diplomacia serbe eshte shume aktive ne hedhjen e idese se kembimit te territoreve, duke bere dhe takime te drejtperdrejta me shqipot , por amerikanet nuk besojne se plani serb do ti zgjidhi problemet, gjithashtu ata derguan mesazh edhe te shqipot ne pergjithesi, pasi oferta e serbeve per kembim territoresh ka tunduar dhe shume shqiptare, si ne kosove ashtu dhe ne shqiperi. pasi shihet si e arsyeshme kembimi i presheves me mitrovicen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 03-11-2012 më 11:22
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •